Getrouwd! Toost op het bruidspaar

Wat kost een bruiloft op Curaçao?

Wat leuk dat jullie overwegen om op Curaçao te trouwen! Uiteraard wil je weten welke kosten op je pad komen. Trouwen op Curaçao hoeft niet duur te zijn maar de kosten hangen natuurlijk af van diverse factoren. Met hoeveel personen komen jullie? Hoe gek willen jullie het maken? Merel kan helpen bij bruiloften die groot of klein zijn. Lees hier meer over de kosten van een bruiloft op Curaçao.

Een kleine bruiloft

In de periode van Corona zijn er natuurlijk veel kleine bruiloften geweest omdat de grote helaas vaak niet door konden gaan. Door deze toename in de vraag hiernaar heeft Merel speciale pakketjes heeft opgesteld. Door speciale prijsafspraken met leveranciers kunnen de kosten laag blijven. Ondanks dat heeft het bruidspaar nog steeds een uniek huwelijk wat nooit hetzelfde is als een andere. Tenslotte is het bruidspaar ook uniek! 

”Trouwen met 2 tot 8 personen aan het strand kan al voor Nafl. 5500 geregeld worden. ”

Bij een kleine bruiloft van maximaal 8 personen (het bruidspaar plus de 6 benodigde getuigen op een buitenlocatie) krijg je onder andere: de trouwambtenaar en akte, een ceremonie onder een palapa of gazebo, decoratie van de ceremonie naar eigen smaak, een prosecco toost, een bruidstaart, bruidsboeket en corsage, 1,5 uur fotografie en uiteraard een wedding planner! Willen jullie hier meer informatie over ontvangen? Mail Merel dan op weddingsbymerel@gmail.com!

Prachtige gazebo op Curaçao.

Willen jullie het groter aanpakken?

Bij groepen groter dan 8 personen werkt Merel alleen bruiloften op maat uit. De kosten van de weddingplanner hangt af van de lengte van de dag en kan per e-mail worden opgevraagd. Dan kom je een paar standaard kosten tegen (onder voorbehoud van prijsverhogingen) en kan je ongeveer het volgende verwachten:

-Trouwleges (ambtenaar inclusief trouwakte) Nafl. 552,50
-Huur van een gazebo (excl set up): Nafl. 650
-Bruidsboeket vanaf Nafl. 175
-Bruidstaart (afhankelijk van details) vanaf Nafl. 185
-Locatiehuur vanaf Nafl. 650 (erg locatie afhankelijk)
-Live muziek vanaf Nafl. 650
-Barbecue diner vanaf Nafl. 65 
-Video van de ceremonie vanaf Nafl. 550,-
-DJ met apparatuur & verlichting voor 3 uur Nafl. 1250,- 

Een fotograaf kan erg in prijs verschillen maar dan is er ook verschil in kwaliteit. Daarnaast hangen de kosten af van het aantal uur dat diegene wordt ingehuurd.  

Alle offertes worden op maat opgevraagd en uitgewerkt! Samen zullen wij de droomdag samenstellen die helemaal bij jullie past.

Tropische bruidstaart Curacao
Bruidstaart van David Corssen

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *