Werkwijze en diensten Weddings by Merel Curaçao

Kennismaking

Voor jullie trouwdag is het belangrijk dat je werkt met iemand die je vertrouwt. Het gaat tenslotte om de organisatie van jullie droom dag! Het is daarom heel belangrijk dat het contact met een wedding planner goed voelt en jullie met een gerust hart de voorbereidingen uit handen kunnen geven. Een kennismakingsgesprek kan veel duidelijkheid geven of het klikt tussen jullie en de wedding planner. We kunnen daarom altijd (geheel vrijblijvend) een kennismakingsgesprek inplannen zodat jullie kunnen bepalen of Weddings by Merel bij jullie behoeftes past! Uiteraard kunnen we elkaar ook via de e-mail beter leren kennen en hoeft er niet altijd een kennismakingsgesprek plaats te vinden. Omdat Merel nu in Nederland woont is afspreken gemakkelijk!

Diensten op maat naar jullie behoeftes!

Hebben jullie een goed gevoel bij het kennismakingsgesprek dan gaan we aan de slag! Jullie kunnen dan aangeven van welke diensten je gebruik wilt maken. Het aantal diensten is meestal afhankelijk van de lengte van jullie dag, als je namelijk de avond erbij betrekt zal er ook meer moeten gebeuren. Weddings by Merel heeft daarom voor ieder formaat bruiloft haar diensten vastgesteld zodat je nooit teveel betaalt. Het aantal personen/gasten op de bruiloft, zijn in de kosten verder niet van belang. Alle details van de bruiloft worden naar jullie smaak samengesteld en alles wordt enkel in overleg met jullie besloten. Het is niet voor niets jullie dag! Dus geen vooraf samengestelde pakketjes maar volledig op maat gemaakte bruiloften met oog voor details!

De diensten van Weddings by Merel zijn altijd inclusief: een draaiboek voor de trouwdag zelf, de coördinatie van de trouwdag, het regelen van het papierwerk op Curaçao, het vinden van de geschikte locatie, het organiseren van de ceremonie en nog veel meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen kun je contact met mij opnemen door te mailen naar  weddingsbymerel@gmail.com.

De diensten hoeven natuurlijk niet alleen bij de trouwdag zelf te blijven want soms is het fijn om een aanspreekpunt te hebben voor andere zaken in het land van bestemming! Voor gasten die uit het buitenland overkomen kan het leuk zijn welkom te worden geheten met bijvoorbeeld een welkomst borrel, welkomst tasje, een leuke georganiseerde stranddag etc. etc.. Weddings by Merel helpt jullie hier ook graag bij zodat het totaalplaatje van de bruiloft voor jullie compleet is.

Ilonka & Stijn - Wow Wedding Details Photography @ Karakter Curacao_0003Foto gemaakt door: http://www.wowweddingdetails.com

Intieme bruiloft voor twee

Willen jullie lekker met zijn tweeën trouwen met de voeten in het zand? Ook dat is mogelijk! Weddings by Merel heeft namelijk afspraken met locaties en leveranciers zodat jullie (eventueel binnen een beperkt budget) samen de bruiloft van je dromen kunnen beleven. Omdat stellen vaak bij een intieme bruiloft privacy wensen, heb ik daar rekening mee gehouden. Wil je het compleet anders aanpakken dan heeft Curaçao vele andere opties! Ga je liever met een helikopter naar de trouwlocatie, wil je een ceremonie onder water of wil je liever dolfijnen betrekken bij de trouwdag? Op Curaçao kan van alles! Weddings by Merel houdt van nieuwe combinaties dus samen zorgen wij voor de perfecte trouwdag voor jullie!

Vow renuwal oftewel het opnieuw afleggen van de belofte

Hebben jullie je trouwdag al gehad en was het zo fantastisch dat je het graag nog een keer wilt doen? Of is jullie trouwdag minder romantisch gegaan en wil je het graag nu met de voeten in het zand opnieuw doen? Een renuwal of de vows oftewel het opnieuw afleggen van de belofte kan gemakkelijk op Curaçao. Weddings by Merel helpt graag bij het organiseren van het opnieuw afleggen van de belofte! Afhankelijk van jullie wensen zal een offerte worden opgesteld.

Huwelijksaanzoek op Curaçao

Gaan jullie op vakantie naar Curaçao en is dit het moment om je vriend/vriendin ten huwelijk te vragen? Op Curaçao zijn tal van mogelijkheden hiervoor! Mocht je hulp bij de organisatie nodig hebben of ben je nog op zoek naar leuke ideeën voor een geweldig huwelijksaanzoek kun je altijd contact met mij opnemen!

Kies je ervoor om Weddings by Merel in te huren voor jullie trouwdag dan weet je zeker dat deze dag zorgeloos verloopt!

Foto gemaakt door Wow Wedding Details http://www.wowweddingdetails.com