Trouwen op het mooie eiland Curaçao!

Waarom is Curaçao de perfecte plek voor onze bruiloft? Dit is natuurlijk voor jullie een belangrijke vraag! Allereerst wat meer informatie over het eiland Curaçao. Dan zal je snel overtuigd zijn waarom Curaçao een geschikte plek is voor jullie strandbruiloft.

Trouwen in Curacao Foto: www.wowweddingdetails.com

Het eiland Curaçao

Curaçao is een Caribisch eiland, het grootste eiland van de Benedenwindse Eilanden oftewel de Kleine Antillen. Het is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. Curaçao is 64 kilometer lang en 16 kilometer breed (op het breedste punt). Aruba en Bonaire zijn de buureilanden van het eiland. Het landschap is gevarieerd: op de noordkust is het ruig en rotsachtig met op sommige plekken zelfs rood zand wat Afrikaans aan doet, tot aan tropisch witte stranden met kalme blauwe zee. Aan de Noordkust is maar 1 strand waar je kan zwemmen, alle overige stranden zitten aan de zuidkust. De zuidkust is de kant waar het water rustig is en de mooie stranden liggen.

Wat feitjes over Curaçao:

  • Er worden verschillende talen gesproken maar Papiaments en Nederlands zijn beide voertalen. Vele mensen spreken ook Spaans en Engels.
  • De valuta is de Antilliaanse gulden maar Dollars worden ook geaccepteerd.
  • Het klimaat is er heerlijk! Maar houd er rekening mee dat het regenseizoen is vanaf oktober tot februari.
  • Er zijn tal van mooie plekken voor een bruiloft. En dat hoeft echt niet alleen op een strand te zijn!

Dus daarom Curaçao!

Op Curaçao wordt Nederlands gesproken wat je snel doet thuis voelen! De ceremonie kan dus ook in het Nederlands, wel zo makkelijk! Curaçao ligt dichtbij Aruba en Bonaire, super leuk om te combineren voor een complete huwelijksreis. Het klimaat is ook nog eens heerlijk: weinig regen en veel zon! Curaçao heeft prachtig witte stranden met blauwe zee en palmbomen. Dit allemaal gecombineerd is toch de perfecte plek voor jullie zonnige strand-bruiloft? Dus daarom wil je trouwen op Curaçao! Interesse? Neem meteen contact met ons op via deze link

Getrouwd! Toost op het bruidspaar
Trouwen op Curaçao, Porto Mari beach