Trouwen in Nederland met weddingplanner Weddings by Merel

Zoeken jullie hulp bij de organisatie van jullie bruiloft in Nederland? Op zoek naar een weddingplanner of enkel ceremoniemeester in Nederland? Merel helpt jullie graag! Met ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften op Curaçao en Nederland weten jullie dat je te maken hebt met een zeer ervaren planner. Al vele tientallen koppels gingen jullie voor maar elke bruiloft is voor Merel even bijzonder! Omdat het organiseren van bruiloften voor haar een passie is, doet ze dit met enorm veel plezier. Wij werken enkel bruiloften op maat uit. Niets moet en alles mag! We organiseren niet iets omdat andere dat willen maar omdat jullie dat willen! Alles is mogelijk en Merel is overal inzetbaar!

Na 10 jaar ervaring op Curaçao en in Nederland zijn de strandbruiloften natuurlijk wel een favoriet bij Merel!

Trouwen in Nederland met weddingplanner Weddings by Merel
Trouwen in Nederland met weddingplanner Weddings by Merel

Wat kost weddingplanner Weddings by Merel?

Merel ontzorgt de hele dag!

Weddings by Merel biedt 3 basis mogelijkheden als het gaat om hulp bij jullie grote dag maar uiteraard is een tussenweg ook mogelijk. Willen jullie totaal ontzorgt worden dan kan je het beste gebruik maken van de volledige wedding planning service. Merel helpt jullie bij elk aspect van de trouwdag om er een prachtig kloppend geheel van te maken. Jullie hoeven echt nergens aan te denken. De prijs is afhankelijk van jullie wensen. Mail of bel Merel voor passende offerte.

Weddingplanner voor een deel van de dag?

Willen jullie hulp bij een dagdeel? Misschien denken jullie een deel van de dag prima zelf te kunnen plannen met behulp van ceremoniemeesters, maar willen jullie een ander deel van de dag totaal geen zorgen hebben? Dan kan je ervoor kiezen om Merel haar assistentie en coördinatie voor een halve dag in te huren. Op deze manier krijgen jullie ceremoniemeesters ook wat rust en tijd om te genieten. Jullie krijgen hulp bij het gedeelte waarvan jullie denken de hulp het hardst nodig te hebben.

  • Strandbruiloft in Nederland met weddingplanner Weddings by Merel
  • Trouwen in Nederland met weddingplanner Weddings by Merel
  • Strandbruiloft in Nederland met weddingplanner Weddings by Merel
  • Trouwen in Nederland met weddingplanner Weddings by Merel
  • Getrouwd! Weddingplanner Weddings by Merel ontzorgt op jullie bruiloft in Nederland.

Professionele ceremoniemeester

Zoeken jullie een professionele ceremoniemeester zodat alle gasten kunnen genieten van jullie dag en feest? Merel is er als eerste, vertrekt als laatste en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Mail voor een passende offerte of bel voor meer informatie.

Elk huwelijk is uniek!

Hebben jullie afwijkende plannen en wil je graag hierin een passende offerte ontvangen dan is dat uiteraard geen probleem. Mail Merel gerust voor een passende offerte of om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Willen jullie vrijblijvend kennismaken? Leuk! Neem contact op via weddingsbymerel@gmail.com of vul het online contactformulier in door hier te klikken.