Over weddingplanner Merel

Weddings by Merel, maar wie is Merel eigenlijk? Hierbij stel ik mijzelf voor!

Ik ben Merel van Diemen, 39 jaar en heb tot voor kort voor 10 jaar Curaçao gewoond. Inmiddels woon ik weer in Nederland maar na 10 jaar ken ik het eiland natuurlijk door en door. Jullie vragen je vast af hoe ik erop ben gekomen om wedding planner te worden. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met bruiloften. Toen ik klein was, was ik al erg geïnteresseerd in mooie trouwjurken en kon ik niet stoppen met het bekijken van de mooiste plaatjes. Ik begon bruidsjurken te tekenen/ontwerpen maar kwam er wel al snel achter dat ik niet bepaald talent had voor tekenen… voorlopig hield ik het dus even bij plaatjes kijken!

Op de hogeschool ben ik Small Business & Retail Managent gaan studeren: een opleiding tot het runnen van een eigen bedrijf waarbij je goed organisatie talent nodig hebt. Organiseren heb ik altijd leuk gevonden dus de perfecte studie voor mij. Een passie voor organiseren en een enorme interesse in bruiloften: de perfecte combinatie voor een wedding planner!

Gediplomeerd wedding planner

Om meer kennis op te doen van het beroep ben ik een cursus wedding planning gaan volgen. Deze cursus heb ik met plezier afgerond en mag ik dus zeggen dat ik gediplomeerd wedding planner ben!

Ervaringen

In eerste instantie heb ik ervaring opgedaan bij een grote wedding planner op Curaçao. Dit was een geweldige tijd waarbij we verschillende grote tot kleine bruiloften hebben georganiseerd. Hierna ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik inmiddels tientallen gelukkige bruidsparen mogen helpen aan de organisatie van hun trouwdag. Het blijft geweldig om een bruidspaar te zien die niet meer kan stoppen met glimlachen na een onvergetelijke trouwdag. Dit geeft mij als wedding planner een enorme boost aan energie. Hier doe ik het voor!

Nu ook in Nederland!

Lees ik dat goed? Jazeker! Nu ik in Nederland ben gaan wonen help ik natuurlijk ook heel graag stellen in Nederland! De eerste Nederlandse bruiloften zijn een feit en ik kan niet wachten tot de volgende volgen! De strandbruiloften zijn natuurlijk mijn favoriet. Hebben jullie de wens voor een grote bruiloft of juist een heel kleine/intieme? Ik heb met alles ervaring en samen stellen wij jullie droombruiloft samen. Lees hier meer over trouwen in Nederland en enkele mogelijke services. Willen jullie gewoon meteen contact? Leuk! Laten we afspreken en verder praten! Bel, mail of vul dit formulier in en jullie krijgen zo snel als mogelijk reactie. 

Over weddingplanner Merel van Diemen
Foto gemaakt door Wow Wedding Details http://www.wowweddingdetails.com

Bekijk reviews van Weddings by Merel op Google, op de site van The Perfect Wedding: Weddings by Merel Curaçao en/of op https://www.trouwplannen.nl/weddings-by-merel/ .