trouwringen details

Je bruiloft personaliseren

Bij de organisatie van een bruiloft komt veel kijken. Je kan deze tot in de kleinste details uitwerken. Details hoeven niet eens veel energie te kosten om leuk te zijn. Waarom zou je items op je bruiloft willen personaliseren? Ten eerste kan je dat doen om je gasten kenbaar te maken dat het jullie bruiloft is. Ten tweede is het natuurlijk altijd super leuk aandenken voor jullie zelf of gasten! Maar waar kan je nou iets van jezelf laten zien? Dit kan met name bij de decoratie en andere kleine details. Je kan de decoratie helemaal afstemmen naar jullie stijl en smaak. Het is altijd erg leuk als je de persoonlijkheid van het bruidspaar terug kan zien in de bruiloft. Dat kan kan je al laten zien in de kleinste dingen.

Wat inspiratie om je bruiloft te personaliseren

Gepersonaliseerde ringenkoffer

In een afbeelding hieronder zien jullie een gepersonaliseerde koffer. Het zoontje van het bruidspaar mocht als echte bewaker dit belangrijke ringendoosje bewaken. En niet te vergeten: hij mocht het geven wanner het benodigd was! De getuigen mochten tekenen met een pen die voor hen gemaakt was. Eenieder zijn naam stond erin gegraveerd om deze dag nooit meer te vergeten.

Ringendoosjes

Ik heb diverse opties van ringendoosjes gezien die gepersonaliseerd zijn. Schelpen, houten ringenplankjes en ringen doosjes. Zelfs glazen ringendoosjes die ingegraveerd waren. Echt een mooi aandenken aan de trouwdag.

Persoonlijke items

Was je van plan lekkere sneakers te dragen onder je bruidsjurk of pak? Ook hiermee kan je los gaan! Hoe leuk zijn de sneakers van de foto hieronder? Daarop staat de trouwdatum en de initialen van het bruidspaar. Ook kan je een trouwpak personaliseren door bijvoorbeeld jullie namen of initialen erin te graferen en de trouwdatum.

Misschien inspireert het jullie ook? Kijk hier naar wat ideeën over hoe je je bruiloft een persoonlijk tintje kan geven!