Trouwlocaties op Curaçao

Trouwlocaties op Curaçao

Trouwlocaties op Curacao

Curaçao biedt vele mogelijkheden als het gaat om trouwlocaties. Omdat het zelfs mogelijk is om te trouwen op openbare stranden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Mooie stranden op Curaçao zijn er genoeg te vinden. Denk bijvoorbeeld aan: Cas Abao Beach, Playa Lagun, Barbara Beach, Jan Thiel Beach, Kleine of Grote Knip, Playa Kalki, Kokomo Beach, Porto Marie, Daaibooi, Karakter (Coral Estate) en San Juan.

“de mogelijkheden zijn eindeloos”

Curaçao is natuurlijk ook een eiland met vele hotels waarvan er verschillende een prachtige omgeving bieden voor een trouwdag. De volgende hotels bieden mooie stranden maar ook leuke mogelijkheden voor het diner en/of feest: Avila hotel, Kura Hulanda, Dreams Curaçao, Marriot, Lions Dive & Beach resort, Papagayo beach Hotel, Baoase luxury resort, Renaissance hotel en Scandals Curaçao Resort.

Trouwen bij een landhuis, strand of hotel?

Vinden jullie het leuk om een beetje geschiedenis bij jullie trouwdag te voegen dan kan een landhuis de perfecte omgeving zijn voor een bruiloft. De volgende landhuizen lenen zich uitstekend voor een bruiloft: Landhuis Jan Thiel, Landhuis Jan Kok, Landhuis Santa Martha, Landhuis Klein Santa Martha, Landhuis Grote Knip, Landhuis Hato en Landhuis Ascencion.

Of liever bij Kranshi?

Buiten landhuizen, stranden en hotels kan je ook trouwen in het stadhuis (Kranshi) van Curaçao. Dit vrolijk gekleurde stadhuis is een supermooie plek om elkaar het ja-woord te geven. Tot slot kun je zelfs bij een privéhuis trouwen, op het water, en nog veel meer. Kortom: vele mogelijkheden en voor iedereen is de perfecte locatie te vinden. Ik help jullie graag met de zoektocht naar de locatie! Bij Weddings by Merel zit je niet aan bepaalde locaties vast waar je uit moet kiezen. Wij zoeken voor jullie de perfecte locatie die bij jullie persoonlijk goed past!

Weddings by Merel helpt jullie om de perfecte trouwlocatie te vinden!

Heb je vragen over een specifieke plek? Of ben je nog helemaal verdwaald in de mogelijkheden? Neem contact op via de contact pagina of mail weddingsbymerel@gmail.com en Merel helpt jullie graag!

Trouwen aan zee op Curacao
Getrouwd! Toost op het bruidspaar
Trouwen onder de palapa op Karakter
landhuis huwelijk curacao

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *