Primeur! Op Curaçao getrouwd worden door Dirk Zeelenberg!

Het is eindelijk zover! We hebben een primeur! Vanaf nu kun je kiezen uit niemand minder dan Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op Curaçao. Voor september was dit nog niet mogelijk. Trouwen kon enkel door één van de aangewezen ambtenaren van het Curaçaose stadhuis Kranshi. In Nederland is het natuurlijk al lange tijd heel normaal dat een zelfstandige ambtenaar de formele plechtigheid van een bruiloft bezegelt. Het is al lange tijd niet meer verplicht een ambtenaar uit het gemeentelijke bestand te kiezen. Er is een wijde selectie waar je uit kan kiezen als je liever een meer persoonlijke ceremonie zou willen hebben. Dirk Zeelenberg heeft het voor elkaar gekregen om met Kranshi een overeenkomst te sluiten zodat hij nu formeel ook huwelijken op het eiland mag bezegelen. Een geweldige ontwikkeling wat veel bruidsparen zal aanspreken, en mij natuurlijk ook!

Dirk Zeelenberg? Wie is dat?

Wie is Dirk Zeelenberg? Mocht er niet meteen een belletje gaan rinkelen dan zeg ik: tik het in op Google! Dan weet bijna iedereen het meteen. Of kijk natuurlijk even op zijn site www.dirkzeelenberg.nl. Dirk is een bekende Nederlander maar buiten dat een heel bekende trouwambtenaar. Dirk heeft al vele ceremonies begeleid en doet dit met veel passie. Wanneer Dirk jullie ceremonie zal begeleiden weet je zeker dat de ceremonie persoonlijk, grappig en ontroerend zal zijn en allesbehalve saai! Dirk besteedt heel veel tijd aan zijn bruidsparen om ze echt goed te leren kennen. Zoals hij zelf mooi zegt: hij trekt alles uit de kast om er een onvergetelijke dag van te maken. En dat is echt zo!

Dirk en ik hebben samen veel gemeen zoals onze gezamenlijke liefde voor het eiland en de passie voor de bruiloften & bruidsparen. We hopen dan ook samen vele bruidsparen gelukkig te mogen maken met een prachtige ceremonie op Curaçao die bezegeld kan worden door Dirk Zeelenberg. Heb je hier interesse in? Dat snap ik heel goed! Mail mij op weddingsbymerel@gmail.com en ik stuur graag meer informatie over de mogelijkheden toe.

Getrouwd worden door Dirk Zeelenberg op Curaçao
Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op jullie bruiloft in Curaçao