Trouwen op Curacao! 10 redenen waarom je een weddingplanner in zou huren

Lees hier de 10 beste redenen waarom je een weddingplanner in zou huren.

Waarom is een wedding planner iets voor ons? Omdat het ont-strest, een hoop overzicht geeft, jouw ceremoniemeester een dagje vrij is en nog veel meer! Lees hier de 10 beste redenen waarom je een weddingplanner zou inhuren.

De 10 beste reden waarom je een weddingplanner zou inhuren

 1. Geen zorgen! 

  Bij een bruiloft komt vaak een flinke organisatie kijken! Een wedding planner doet dit als beroep en is hier dus geheel bekend mee. Vertrouw de wedding planner in zijn/haar kwaliteiten en geniet van de voorbereidingen.

 2. Altijd 1 (lokaal) aanspreekpunt!

  Voor iedereen is het duidelijk waar hij/zij moet zijn voor vragen: bij de wedding planner! Het bruidspaar krijgt dus geen moeilijk vragen over de kleinste details. De wedding planner heeft dit namelijk allemaal besproken met het bruidspaar en organiseert de dag zoals jullie het willen.

 3. Overzicht, overzicht, overzicht.

  De wedding planner is bekend met de leveranciers en heeft alle afspraken vastgelegd. Hij/zij houdt voor jullie het overzicht, zowel financieel als voor de rest. Voor de trouwdag wordt een draaiboek gemaakt waarin alle details van de dag staan.

 4.  Coördinatie op de trouwdag zelf.

  Als je een wedding planner inhuurt zal hij of zij de dag zelf aanwezig zijn om deze in goede banen te leiden. De wedding planner is vaak als eerste bij de set up zodat alles precies verloopt en klaarstaat zoals afgesproken en gaat ook als laatste weg. Jullie hebben als bruidspaar dus nergens omkijken naar want de wedding planner regelt alles voor jullie!

 5. Assistentie bij het papierwerk.

  Als je gaat trouwen in het buitenland moet er natuurlijk papierwerk geregeld worden. Een wedding planner kan jullie informeren over wat er geregeld moet worden voor het aanvragen van de huwelijksdatum. Jullie kunnen de belangrijke papieren (aangetekend) versturen aan de wedding planner. Hij/zij kan de papieren persoonlijk indienen bij de burgerlijke stand. Zo weet je altijd zeker dat deze bij de juiste persoon terecht komen en daar ook in goede orde aankomen.

 6. Hulp bij het vinden van de perfecte locatie!

  Misschien nog wel het lastigste van allemaal: het vinden van de juiste locatie. Een wedding planner kent alle locaties en kan daardoor makkelijker een locatie vinden die goed bij jullie past.

 7. Vergeet de details niet!

  Een wedding planner denkt aan details die bruidsparen vaak vergeten! En juist dat maakt het verschil!

 8. Kennis van de locatie/bestemming

  Door de ervaring van een wedding planner kan je erop vertrouwen dat hij/zij met betrouwbare leveranciers werkt. Zonder wedding planner is het op een locatie als Curaçao lastig om dingen geregeld te krijgen omdat de afstand zo groot is. Ook is het vaak prettig de leverancier te ontmoeten en op de hoogte te zijn van de mogelijkheden. Een wedding planner is dat al, kent de mogelijkheden en kan jullie daardoor goed adviseren. Als je een wedding planner inschakelt kun je altijd met andere vragen bij hem/haar terecht. Ook al is het om advies welke huurauto je moet boeken: ook deze vragen kunnen beantwoord worden!

 9. Een draaiboek van de trouwdag.

  Een wedding planner maakt een mooi lopend draaiboek voor jullie droom dag! In een draaiboek gaat het om de details waardoor alle leveranciers precies weten wat er moet gebeuren en wanneer. De wedding planner zorgt ervoor dat iedereen hiervan op de hoogte is zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Een soepel lopende trouwdag dus!

 10. Avondje/dagje vrij voor de ceremoniemeester!

  Je hoeft geen familie/vrienden lastig te vallen met organisatie, iedereen kan genieten van de dag. De ceremoniemeester heeft dus een avondje vrij! Een ceremoniemeester is vaak iemand die dichtbij jullie staat en het is toch jammer als juist diegene een groot deel van de dag mist?

Ben je nu overtuigd waarom je een weddingplanner in zou huren?

Willen jullie toch eens verder praten met Merel? Gezellig, laten we er een kopje koffie bij drinken! Weddings by Merel helpt jullie graag bij de organisatie en planning van jullie bruiloft. Samen maken wij er een perfecte trouwdag van! Gebruik mijn contactpagina om contact te krijgen met Merel of mail weddingsbymerel@gmail.com voor meer informatie!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *