Trouwen in het buitenland

Lees hier: Dit zijn de 5 mooiste stranden van Curaçao voor jullie strandbruiloft!

Ben je net ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Dromen jullie van een strandbruiloft? Dan is trouwen op Curaçao echt iets voor jullie! Maar waar moet je nou beginnen in de zoektocht naar mooie locaties voor de een bruiloft in een ander land? Weddingplanner Merel van Diemen helpt jullie graag in de wirwar aan mogelijkheden in Curaçao.

Waar kunnen we trouwen op Curaçao? Omdat Curaçao meer dan 30 stranden heeft, zal het lastig zijn om te kiezen uit al die fantastische plekken. Ik heb voor jullie een opsomming gemaakt met de mooiste stranden van Curaçao die geschikt zijn voor een bestemmingshuwelijk. Lees hier meer over de 5 mooiste stranden van Curaçao om te trouwen!

De mooiste stranden van Curaçao om te trouwen

1. Cas Abao Beach

Dit prachtige hagelwitte strand is naar mijn mening de mooiste van Curaçao. De wuivende palmen zorgen voor de echte Caribische sfeer. De rieten palapa aan de waterlijn kan gebruikt worden voor jullie ceremonie. Als je met een grotere groep bent kan je ook een romantische gazebo laten neerzetten op het strand. Willen jullie na de ceremonie hier blijven dan kan je genieten van een heerlijke strand bbq of buffet om vervolgens het knalfeest te laten beginnen. Kijk op de website van Cas Abao Beach voor meer foto’s http://www.casabaobeach.com/nl/.

2. Karakter

Karakter is een locatie op Curaçao waar iedereen direct fan van is. Al zodra je aan komt lopen glimt het turquoise water je tegemoet. Deze locatie is geschikt voor een romantische bruiloft voor twee, tot een groep van ongeveer 40 personen. Bij Karakter kan je trouwen op het strand, op de pier of onder een romantische palapa voor een intieme bruiloft. Het eten bij Karakter is van goede kwaliteit en de locatie is uitstekend voor een mooi bruiloftsfeest! Kijk op hun website om een idee van de sfeer te krijgen http://www.karaktercuracao.com/.

3. Avila Beach Hotel

Het Avila Beach Hotel ligt dichtbij Pietermaai , een prachtig historische wijk met vele restaurants en bars. Het hotel zelf heeft ook heel veel te bieden, zo ook verschillende mogelijkheden waar je uit kan kiezen als trouwlocatie. Het Octagon museum is een historische plek met zijn eigen sfeer. Dit kleine maar mooie museum kan gebruikt worden voor een ceremonie. Wil je liever aan zee trouwen dan kun je bij het Avila beach hotel uit drie verschillende stranden kiezen. Het is zelfs mogelijk een strand privé af te huren waardoor je zeker weet dat alleen jullie (en je gasten) kunnen genieten van dit intieme moment. Voor een sfeerimpressie kan je kijken op de website http://www.avilahotel.com/.

4. Porto Mari Beach

Porto Mari is een strand met veel mogelijkheden. Hagelwit en een helblauwe zee. Je kan een deel van het strand prive afhuren en het leent zich perfect voor feestjes met niet te grote groepen. Een van mijn meest favoriete plekjes voor een bruiloft op Curaçao. De website van Porto Mari is: www.playaportomari.com .

5. Marriott Hotel Curaçao

Het Marriott Hotel op Curaçao heeft een mooi vlak strand, geschikt voor een ceremonie aan zee. Na de ceremonie biedt dit hotel verschillende heerlijke buffetten waar je uit kan kiezen. Er zit altijd iets bij wat bij jullie gasten in de smaak zal vallen. Bij het Marriott kan je zowel indoor als outdoor een feest geven maar buiten moet je wel rekening houden met de hotelgasten dus moet de muziek tijdig zachter. Klik hier voor de website van het Marriott hotel.

Hulp bij het vinden van de perfecte trouwlocatie op Curaçao

Willen jullie ook trouwen op Curaçao en kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij de locatiekeuze dan help ik jullie graag verder! Spreken deze locaties jullie aan of willen jullie ze combineren? Ik help met het vinden van de perfecte combinatie! Buiten dit om, assisteer ik jullie met het papierwerk, krijgen jullie een draaiboek, wordt de bruiloft gecoördineerd door een professionele weddingplanner en nog veel meer! Mail weddingsbymerel@gmail.com of kijk op mijn site bij trouwen op Curacao voor meer informatie.
Weddings by Merel maakt van jullie dromen werkelijkheid.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *