Trouwen op Curacao

Lees hier: 10 redenen waarom Curaçao de perfecte plek is voor jullie bestemmingshuwelijk

Willen jullie trouwen in het buitenland? Curaçao is een tropisch eiland en biedt vele mogelijkheden voor een prachtige tropische bruiloft. Lees hier de 10 beste redenen waarom Curaçao de perfecte bestemming is voor jullie bruiloft!

1. Lekker weer!

Op Curaçao is het bijna altijd lekker weer! Wie wil er nou geen zon op zijn bruiloft?

2. Meer dan 30 stranden

Curaçao heeft meer dan 30 stranden dus keuze genoeg voor jullie bruiloft! Waar willen jullie het liefst met de voeten in het zand elkaar het ja-woord geven? Het is zelfs toegestaan te trouwen op openbare stranden, dus kies maar uit!

3. Buiten het orkaangebied

Curaçao ligt buiten het orkaangebied: anders dan de bovengelegen Caribische eilanden heb je dus bijna nooit orkanen op Curaçao

4. Weinig papierwerk

Trouwen op Curaçao is eenvoudig te regelen vanwege en beperkte papierwerk wat benodigd is.

5. Ceremonie in het Nederlands

De ceremonie is in eigen taal! Een fijn idee dat iedereen in de familie de ceremonie kan volgen.

6. Een Nederlandstalige wedding planner

Een Nederlandstalige wedding planner wat de besprekingen een stuk eenvoudiger maken!

7. Laat de huwelijksreis maar beginnen!

Curaçao is de perfecte locatie om meteen een huwelijksreis te beginnen! Wil je daar liever later mee beginnen als alle gasten weg zijn of wil je gewoon nog meer zien? Dan ben je met het vliegtuig in 20 minuten in Aruba en in 15 minuten in Bonaire wat beide ook erg leuke eilanden zijn.

8. De mooiste suites voor de huwelijksnacht

Curaçao heeft super mooie suites voor jullie huwelijksnacht! Laat je verrassen door de vele verschillende kamers.

9. Een super vakantie voor iedereen

Curaçao heeft als vakantiebestemming zoveel te bieden dat je zeker weet dat al jullie gasten (jong & oud) een leuke vakantie zullen hebben.

10. Betaalbaar

Vaak zijn er aantrekkelijke aanbiedingen beschikbaar waardoor een reis naar Curaçao erg betaalbaar kan zijn. Een combinatiereis (ticket en accommodatie in 1) boeken kan soms heel voordelig uitvallen maar ook het los boeken van tickets (denk aan de bekende werelddeal weken) kan interessant zijn als jullie het leuk vinden de gasten in villa’s te laten verblijven.

Wie is er nu nog steeds niet overtuigd? Curaçao is de perfecte plek voor een romantische en tropische bruiloft! Ga naar mijn website Weddings by Merel www.weddingsbymerel.com voor meer informatie over jullie bruiloft op Curaçao.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *