Gazebo aan de zee, trouwen met de voeten in het zand

Van luxe tot eenvoudige bruiloften: lees hier wat Curaçao te bieden heeft!

Curaçao heeft bijna alles te bieden!

Als je wilt trouwen in het buitenland is Curaçao een perfecte optie. Waarom? Omdat Curaçao voor iedereen iets te bieden heeft! Curaçao biedt namelijk prachtige stranden, luxehotels, sfeervolle historische landhuizen, een zee waar je zelfs op kan trouwen en nog veel meer! Hier lees je meer over de vele mogelijkheden van Curaçao!

Curaçaose stranden voor jullie bruiloft

De meeste stellen kiezen voor Curaçao als locatie voor een bestemming bruiloft vanwege het mooie weer en de mooie stranden. En dit is geheel terecht want Curaçao heeft prachtige stranden! Van kleine baaien tot grote witte stranden met mooie palmbomen. Omdat je op Curaçao zelfs op de openbare stranden mag trouwen wordt het nog lastig kiezen!

Privé huizen op Curaçao

Er zijn vele huizen op Curaçao te huur die geschikt kunnen zijn voor een geweldige trouwdag. Sommige huizen hebben een eigen strandje en hebben dus volledig zeezicht wat een prachtige omgeving creëert voor een gezellig feest, familiediner of natuurlijk de trouwceremonie. Als je een privéhuis huurt heb je zeker geen last van ‘pottenkijkers’. Sommige stellen vinden het leuk een groot huis te huren en daar alle bruiloftsgasten in te plaatsen. Deze plek kan je dan ook meteen gebruiken voor (een deel van) jullie trouwdag! Je bespaart meteen kosten door dit te combineren.

Een oud landhuis als achtergrond van jullie ceremonie

Curaçao staat bekend om haar mooie landhuizen. Verschillende landhuizen zijn beschikbaar om te gebruiken als achtergrond/ basis voor jullie trouwdag. Landhuizen hebben vaak een ruime tuin of terras waar het feest of diner gegeven kan worden. Er zijn meestal minimaal twee terrassen (voor en achter één) met een verschillend uitzicht. Omdat landhuizen vaak op een berg gelegen zijn kan je dus een diner of feest geven met een verschillend uitzicht. De echte Curaçaose sferen komen in een oud Landhuis goed tot zijn recht.

Trouwen in het stadhuis van Curaçao

Curaçao heeft een mooi stadhuis genaamd Kranshi. Het stadhuis heeft een typisch Curaçaose uitstraling door haar vrolijke gele kleur van buiten. Ook de trouwzaal zelf is vrolijk gekleurd en heeft daardoor weinig decoratie nodig. Trouwen in Kranshi is ook nog een voordelige optie want het is goedkoper dan trouwen op een buitenlocatie (elders dan het stadhuis)

Luxe bruiloft op Curaçao

Willen jullie graag een grote bruiloft met alles erop en eraan? Kan het voor jullie niet luxe genoeg zijn? Ook voor jullie heeft Curaçao prachtige locaties! Curaçao biedt zeer exclusieve locaties voor de beste diners, de beste feesten en natuurlijk de mooiste plekjes voor een ceremonie. Deze luxe locaties zijn beschikbaar voor kleine en grote bruiloften. Ze bieden een gevarieerd aantal plekken waardoor je voor elk deel van je bruiloft een passende omgeving vindt.

Trouwen op het water

Je leest het goed, je kan zelfs op het water elkaar het ja-woord geven. Hebben jullie iets met de zee of zijn jullie sportieve watersporters dan is dit de perfecte locatie! Op rustige wateren kan de boot stilgelegd worden voor een prachtige en intieme ceremonie op het water. Neem daarna een frisse duik, voor zowel jullie als voor de gasten een onvergetelijke dag!

Mix it up!

Wil je je bruiloftsgasten meer van Curaçao laten zien? Waarom dan niet combineren? Hoe klinkt een ceremonie op het strand gevolgd door een diner met prachtig uitzicht en als afsluiter een geweldig feest bij een landhuis in historische sferen? Het kan allemaal op Curaçao!

Zijn jullie nog zoekende naar de indeling van jullie trouwdag? Geen probleem, Weddings by Merel helpt jullie graag bij het samenstellen van jullie droombruiloft!