Trouwen in Nederland met weddingplanner Weddings by Merel

Nu ook mogelijk in Nederland! Na jaren bruiloften enkel op Curaçao te hebben georganiseerd biedt Merel nu haar service ook in Nederland aan.

Weddingplanner in Nederland!

Zoeken jullie hulp bij de organisatie van jullie bruiloft in Nederland? Merel helpt jullie graag! Omdat het organiseren van bruiloften voor haar een passie is, doet ze dit met enorm veel plezier. Dat is ook terug te zien in haar werk. De persoonlijke band die Merel gedurende de organisatie met de bruidsparen opbouwt, vindt ze elke keer weer uniek. Net als op Curaçao werkt ze enkel bruiloften op maat uit. Elk bruidspaar is anders en daar passen andere leveranciers bij.  Samen zoeken jullie de perfecte locatie voor jullie bruiloft, wat de basis zal zijn van de gehele organisatie. Niets moet en alles mag! We organiseren niet iets omdat andere dat willen maar omdat jullie dat willen! Misschien hebben jullie al jaren een bepaalde trouwlocatie op het oog? Alles is mogelijk en Merel is overal inzetbaar! Na 8 jaar ervaring op Curacao zijn de strandbruiloften natuurlijk wel een favoriet bij Merel!   

Wat kost wedding planner Weddings by Merel?

Merel ontzorgt de hele dag!

Weddings by Merel biedt 3 basis mogelijkheden als het gaat om hulp bij jullie grote dag maar uiteraard is een tussenweg ook mogelijk. Willen jullie totaal ontzorgt worden dan kan je het beste gebruik maken van de volledige wedding planning service. Deze service kost €2500 exclusief btw en omvat een maximum van 55 uur aan planning. Merel helpt jullie bij elk aspect van de trouwdag om er een prachtig kloppend geheel van te maken. Tevens is Merel de eerst aanwezige op de trouwlocaties en als laatste weg! Jullie hoeven echt nergens aan te denken.

Wedding planner voor een deel van de dag?

Willen jullie hulp bij een dagdeel? Misschien denken jullie een deel van de dag prima zelf te kunnen plannen met behulp van ceremoniemeesters maar willen jullie een ander deel van de dag totaal geen zorgen hebben? Dan kan je ervoor kiezen om Merel haar assistentie en coördinatie voor een halve dag in te huren. Op deze manier krijgen jullie ceremoniemeesters ook wat rust en tijd om te genieten. Jullie krijgen hulp bij het gedeelte waarvan jullie denken de hulp het hardst nodig te hebben:

Wedding planner voor overdag OF de avond!

Wedding planner voor overdag: hierbij helpt Merel jullie bij de organisatie en coördinatie van alles wat er maar komt kijken tot aan het diner. Wedding planner voor de avond: hierbij helpt Merel jullie bij de organisatie en coördinatie van alles wat er in jullie avondprogramma valt vanaf het diner. Mail Merel voor een passende offerte! 

Ceremoniemeester
Zoeken jullie een ceremoniemeester maar willen jullie dat alle gasten kunnen genieten van jullie dag en feest? Merel is er als eerste en vertrekt als laatste en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Mail voor een passende offerte of bel voor meer informatie. 

Elk huwelijk is uniek!

Hebben jullie afwijkende plannen en wil je graag hierin een passende offerte ontvangen dan is dat uiteraard geen probleem. Mail Merel gerust voor een passende offerte of om een kennismakingsgesprek in te plannen! 

Willen jullie vrijblijvend kennismaken? Leuk! Neem contact op via weddingsbymerel@gmail.com of vul het online contactformulier in door hier te klikken.